Autoruit reparatie

Een steentje tegen de voorruit kan een ster of barst veroorzaken. Dit is met een sterreparatie tegen lage kosten te repareren. Zo verzorgen wij een autoruit reparatie altijd tegen een eerlijke prijs. Dit kan bij één van de bij ons aangesloten dealers in het land.

Sterretje of koeienoog

De reparatie is in bijna alle gevallen goed mogelijk als de schade niet groter is een een 2 Euro-muntstuk. Er zijn 2 type breuken in de voorruit mogelijk. Zo is er het bekende sterretje in de voorruit en minder bekend is een zogenaamd koeienoog. Beide breuken zijn goed te repareren maar bij een sterretje blijven echter de breuklijntjes vaak licht zichtbaar. Een koeienoog is daarintegen bijna onzichtbaar te repareren.

Snel repararen

Het is verstandig een sterretje snel te laten repareren omdat de breuk dan nog vers en schoon is waardoor de reparatiehars goed in de breuk vloeit en de reparatie succesvol is. U kunt een sterretje in de voorruit het beste ook even afplakken. Dit kan met een zogenaamde sterreparatie sticker maar het kan ook goed met een simpel stukje plakband. Zo voorkomt u dat er vuil of vocht in de ruitbreuk komt wat reparatie bemoeilijkt. Na een succesvolle sterreparatie is het doorscheuren van de voorruit niet meer mogelijk.

Tarieven sterreparatie

reparatie 1e ster in de voorruit € 45,00 incl. BTW
reparatie 2e en volgende sterren p/st € 25,00 incl. BTW

 

Duur sterreparatie

De gemiddelde duur voor een sterrepartie is circa 30 minuten.

Waar en wanneer

U kunt op afspraak terecht bij één van onze montegepartners in Nederland.

Disclaimer sterreparatie

N.B. Tijdens reparatie van de breuk bestaat een kleine kans op doorscheuren doordat wij de reparatiehars onder druk in de breuk persen. Dit risico is ten allen tijde voor opdrachtgever.