Voordelig een nieuwe voorruit in Eindhoven

Bespaar ook honderden Euro's op de prijs van uw nieuwe voorruit voordelig vervangen tegen lage kosten bij u aan huis in Eindhoven door onze mobiele autoruitservice.

Waarom zou u meer betalen? Bij de meeste autoruitbedrijven betaalt u mee aan dure reclame campagnes op radio en televisie, zogenaamde gratis ruitenwissers of dure huisvestingskosten. Niet bij ons! Bij ons krijgt u een zelfde voorruit ook vakkundig gemonteerd maar dan voor een veel lagere prijs.

Prijslijst voorruiten. Alle prijzen op een rijtje!

prijslijst voorruiten

 

U kunt eenvoudig de prijs van uw nuwe voorruit vinden op onze prijslijst.
Deze prijzen zijn inclusief vakkundige montage en BTW.

Wij berekenen de prijs van uw voorruit op basis van onze inkoopprijs en de kosten voor de montage ervan. Uiteindelijk betaalt u bij ons de doorgaans maar de helft van de prijs die de grote autoruitbedrijven berekenen voor precies dezelfde ruit.

Ook de montage van uw nieuwe autoruit is bij ons in vertrouwde handen. Met ruim 20 jaar ervaring in autoglas weten wij hoe we vakkundig en snel autoruiten monteren en krijgt u ook levenslang garantie op de montage.  

Garantie

Wij werken met ervaren en gecertificeerde vakmensen vakmensen die A-kwaliteit OEM autoruiten van het merk Saint-Gobain Sekurit of Pilkington monteren en zo krijgt bij ons ook gewoon levenslang garantie op de montage.