Lees wat onze klanten vinden

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Geef je mening
No-Risk

| 18-05-2018

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 17-05-2018

Na andere ruitvervangers gebeld te hebben, kwam ik erachter dat nieuwevoorruit.nl echt veel goedkoper is:) Afspraak voor de volgende dag gemaakt, ze kwamen gewoon bij mij thuis. Meneer is aan de slag gegaan en binnen een uur was het geregeld. Erg vriendelijk personeel, fijne service!

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 15-05-2018

snel, soepel, correct, professioneel

Gemiddelde 10 1 8,3

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 15-05-2018

Vriendelijk en snel geholpen. Locatie Utrecht was prima bereikbaar en het vervangen van het voorruit werd snel en deskundig uitgevoerd. Ook erg leuk om mee te mogen kijken.

Gemiddelde 10 1 8,7

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 11-05-2018

Klant- en service gericht!

Gemiddelde 10 1 8,3

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 11-05-2018

Goede service, van harte aanbevolen.

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 01-05-2018

De voorruit van m'n Citroen C5 had echt pech gehad; een flinke steen pal beneden aan de ruit... een flinke scheur dus. Na enig zoeken bij voorruit.nl terecht gekomen (alles moest voor m\'n eigen kosten), op maandag een afspraak gemaakt om dinsdag te Oss alreeds terecht te kunnen. Om 12.00u te Oss, monteur Ruud bekeek de ruit en zei dat de ruit reeds eens vervangen was (kan want de C5 is voor mij 2e hands), en er zouden bij dit ruit nummer gele montage beugeltjes onder de sierstrip verborgen zitten die 'allemaal zouden afbreken, maar geen nood want de nieuwe montage beugels had hij reeds klaar staan'. De sierstrip ging er af en jawel.. gele beugels en deze braken allemaal af) toch wel een vakman deze Ruud. Hierop met m'n vrouw even Oss ingegaan winkelen en na 2 uur de C5 weer opgepikt. De planning van Nieuwevoorruid.nl klopte perfect er ging nog net een doekje over de (nieuwe-) ruit om e.e.a. 'spic & span' te maken.De ruit is perfect, compleet waterdicht en mooi van tint.Aanrader. Pieter.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 25-04-2018

alleen goeie ervaringen

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 25-04-2018

Vandaag bij deze dealer geweest om mijn voorruit te laten vervangen. Gisteren gebeld voor beschikbaarheid en prijs. Dat beviel mij wel, snelle service en voor de prijs hoef je het niet te laten, Nieuwe Voorruit is echt een van de goedkoopste. En ze leveren ook heel snel en vakkundig. Daarbij wordt je door alle medewerkers zeer vriendelijk ontvangen en geholpen. Echt glasheldere afspraak. Een AANRADER. groeten Hans, Dinteloord

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 17-04-2018

Zeer tevreden tot nu toe, duidelijke communicatie via telefoon, goed bereikbaar! Prijsverschil met concurrent is enorm, meer dan de helft goedkoper. Uiteindelijk zonder extra kosten voor de deur gerepareerd, dat kwam voor het bedrijf beter uit qua planning. Fijne service!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 09-04-2018

Prima. uitvoerige uitleg gekregen van de monteur. Netjes gemonteerd.

Gemiddelde 10 1 8,3

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 09-04-2018

Afspraak snel en makkelijk gemaakt, was netjes op tijd, binnen uurtje alles gedaan, alles werkt tot nu toe (daglicht sensor en regen sensor). Een nieuwe raam is echt iets wat ik wou maar vond de prijzen overal hoog, zat te aarzelen om deze service te proberen maar wel erg betaalbaar. Geprobeerd en geen spijt van, zeker een aanrader!

Gemiddelde 10 1 8,7

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 09-04-2018

Ben dik tevreden hoe ik ben behandeld en alles perfect volgens afspraak uitgevoerd.

Gemiddelde 10 1 8

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 05-04-2018

Ik belde kon gelijk terecht. Perfect!
Er een vaste prijs afspraak geen andere bijkomende kosten goed werk afgeleverd!
De monteur was aardig vriendelijk, commutatiefvaardig. Top.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 04-04-2018

Ondanks dat het bij mijn ouwe mercedes best wel veel werk was om de voorruit te vervangen bleef de prijs hetzelfde (zoals telefonisch was afgesproken) Vakkundig, vriendelijk bedrijf! 👍🤠

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 04-04-2018

Prima ervaring. Binnen de tijd en volgens afgesproken prijs. Flexibel. En veel goedkoper dan de traditionele specialisten.

Gemiddelde 10 1 8,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 7

No-Risk

| 04-04-2018

Uitstekend

Gemiddelde 10 1 8,7

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 03-04-2018

Goede service voor een goede prijs. Ik kon ook snel langskomen en de ruit is perfect vervangen. Top!!!

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 30-03-2018

Zeer goede service voor een schappelijke prijs!
Kon volgende dag al terecht en de ruit is perfect en snel vervangen.

Bij een volgende ruit vervanging ga ik hier zeker weer naartoe.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 28-03-2018

Zeer goede service en afhandeling .

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 27-03-2018

goede service en uitleg

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 24-03-2018

Cok saglam bir servis. Cami 1 saat icinde degistirdiler. Yapan kisi Ruud cok temiz is yapiyor! Siddetle tavsite edilir!!!
Tesekkurler

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 21-03-2018

Ze zijn heel klantvriendelijk aan de telefoon en als ze bezig zijn, als je nieuwschierig ben en de hele tijd kijkt wat ze allemaal doen en hoe ze bezig zijn vinden ze ook niet erg, ze zijn netjes optijd, en t is snel gebeurd.
En de prijs vald ook echt goed mee beter dan carglass.
Als er weer ooit wat gebeurd met mijn voorraam al hoop ik niet dat t ooit gebeurd zal ik zeker terug komen en zal t zeker aanbevelen aan iedereen.

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 15-03-2018

Zeer prettig bedrijf, vakkennis, zeer professioneel. Als het nodig is zou ik er zo weer naar toe gaan.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 13-03-2018

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 13-03-2018

Dit is een bedrijf waar professionaliteit samen gaat met persoonlijke aandacht. Ruud was bijzonder gastvrij, liet me meekijken hoe de autoruit werd vervangen. En ik kon tijdens het wachten op de ruitvervanging onder het genot van koffie even werken op m'n phone. Ruit zit er prima in en tegen een wel heel scherpe prijs incl. montage. Aanrader!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 12-03-2018

Goede snelle service. Citroen C3 voorruit kapot. In de ochtend gebeld, in de ochtend ook meteen een nieuwe ruit erin.

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 08-03-2018

Helaas recent een ster in de voorruit opgelopen door een flinke kiezelsteen. En dat in de net een half jaar geleden door NieuweVoorruit.nl (c.q. Ruud) er toen nieuw ingezette voorruit (vanwege een barst). Dat was toen (ook) absoluut vakkundig gedaan. En het herstellen van de "ster" (echt nodig om doorscheuren te voorkomen), was een klusje van net 20 minuten. Ik weet waar de reparatie zit, maar iemand die dat niet weet....., gaat de reparatieplek met moeite vinden. Gewoon (weer) prima werk en ik ben weer helemaal happy. En er gelijk een dagje uit van gemaakt. De prijs vond ik zeer passend (en voordeliger dan ik bij "concullega's" in de branche tegenkwam) en van het verschil hebben wij een lekker broodje genomen tussen de middag.
@ Kelly; dank voor de koffie en het gezellig praatje!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 07-03-2018

De prijs scheelde meer dan € 700 met carglass

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 07-03-2018

Zeer klantvriendelijk bedrijf en veel goedkoper dan Carglass een vakkundig en deskundig bedrijf!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 23-02-2018

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 22-02-2018

Vakkundig en snel geholpen. Zeer vriendelijke monteur die extra uitleg gaf over wat hij onder de ruit had gezien.
Ook aan de telefoon plezierig te woord gestaan.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 20-02-2018

Gemiddelde 10 1 9,7

Service 10

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 15-02-2018

ben er professioneel geholpen, dus raadt deze vestiging iedereen aan.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 15-02-2018

fijn telefonisch contact, dezelfde ochtend nog een afspraak kunnen in-planen, vriendelijk ontvangst, denken mee.

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 10

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 15-02-2018

Ik had ruit schade en werd dezelfde dage nog geholpen.
Ze zijn op mijn werk gekomen en alles werd geregeld op het parkeerterrein in Zaandam zonder onderbreking van mijn eigen werk. Ze zijn het voordeligst (Carglass is zo duur) en vragen een kleine vergoeding voor het langskomen. Scheelt mij tijd om er narr toe te rijden en ik hoef er niet op te wachten.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 14-02-2018

Prima. Goede ontvangst, direct tijd, geen wachttijd, ervaren terzake kundige medewerker, goede voorbereiding, werk netjes afgeleverd binnen de tijd en hele scherpe prijs. Website was heel erg duidelijk, snel juiste prijsstelling gevonden itt andere aanbieders. Prima!

Gemiddelde 10 1 9

Service 8

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 14-02-2018

Gemiddelde 10 1 8,7

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 14-02-2018

Fijne, snelle service, tegen een prettige prijs! En een lekker bakkie tijdens het wachten.

Hij zit er pas een dag in nu, maar tot dusverre geen klagen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 11-02-2018

Zeer goed. Ruud is heel bekwaam (doet dit werk al heel wat jaartjes) en de prijs ga je nergens lager vinden met deze kwaliteit autoruiten. Aanrader voor elk type auto !

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 08-02-2018

Prima service , goed en deskundig geholpen , is aan te bevelen ( dat doe ik ook )

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 07-02-2018

Waarom gekozen: lage prijs, ruit van A merk
Ervaring: goede planning, precies op tijd gestart en op tijd klaar. Kwaliteit kan ik als leek niet bepalen.
Tot zover tevreden.

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid n.v.t.

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 07-02-2018

Voorruit Opel vervangen gebelt en gelijk in de middag al geregeld topservice!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 05-02-2018

Top service. Erg snel geholpen!

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 01-02-2018

Gemiddelde 10 1 8,3

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 30-01-2018

I am very happy with the service. The Price is much cheaper than that of competitors and the work is done professionally. Very nice people, I recommend this place.

Gemiddelde 10 1 9,7

Service 10

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 29-01-2018

Snelle en zeer goede service. Professioneel bedrijf met persoonlijke aandacht voor de klant en de beste prijs die je krijgen kan.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 27-01-2018

Zeer snel en proffessioneel uitgevoerd.
Vandaag mijn voorruit laten vervangen op een bmw 3 serie.
Bedankt voor de snelle service.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 25-01-2018

k heb de voorruit van mijn VW golf laten vervangen. De nieuwe is perfect ingelegd (niet te onderscheiden van fabrieksmontage). Top kwaliteit ruit (st gobain sekurit) tegen zeer concurrerende prijs.
Telefonisch afspreken was makkelijk, geen wachttijd en goede uitleg over opties (wel/of niet getint etc).
Ik heb de auto s’ochtends gebracht bij de werklocatie in Utrecht (Amsterdamsestraatweg 656)…en s’middags laat opgehaald. Locatie is makkelijk bereikbaar en ze beschikken over ruime binnen werkruimte.
Nogmaals top kwaliteit ruit met zeer vakkundige montage tegen zeer scherpe prijs - alles op hun website klopt.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 25-01-2018

Vervanging voorruit.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 22-01-2018

Straks planning bij de afspraak. Snel en super vriendelijk geholpen! Erg tevreden!

Gemiddelde 10 1 9

Service 8

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 19-01-2018

Zeer goed

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 12-01-2018

Afspraak is afspraak. Snel, deskundig en voor een eerlijke prijs mijn voorruit (wederom) vervangen. Geen prijsverhoging(en) ten opzichte van juli 2016 !.

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 08-01-2018

Geweldige prijs-kwaliteit verhouding! Prima en keurig voorzien van een nieuwe voorruit, en daarbij zeer vriendelijk ontvangen. Echte aanrader. Vestiging Barendrecht, bedankt. Voor minder dan de helft van wat ik bij Car Glass moest betalen ook nog. Dus mensen, hier moet je zijn voor een nieuwe vooruit.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 04-01-2018

Keurige mensen snel geholpen en vakkundig

Gemiddelde 10 1 9

Service 8

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 03-01-2018

op korte termijn een afapraak, snelle reparatie, vakkundig gedaan en voor een prima lage prijs!

Gemiddelde 10 1 8,7

Service 8

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 03-01-2018

Voor minder dan de helft van de (carglass) prijs een nieuwe voorruit. Goede snelle service. Erg tevreden

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 02-01-2018

Neemt telefoon op en komt afspraak na. Ruit zit er perfect in dus heel blij!

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 31-12-2017

Goede service en scherpe prijs. Prima bedrijf! Na steenslag in mijn 5 serie kon Ruud op basis van een foto al meteen zien welke ruit ik nodig had en 4 dagen later zat hij er in 1,5 uur in.

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 31-12-2017

vriendelijk,netjes en de afspraak altijd op tijd.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 25-12-2017

Gemiddelde 10 1 8,3

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 14-12-2017

Snel en betrouwbaar!

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 13-12-2017

Fantastisch geholpen door Ruud op locatie Utrecht. Kopje koffie erbij. Snel klaar en heel goedkoop. Scheelt meer dan 500 Euro vergeleken met Carglas of Ford dealer.
Nieuwe voorruit met verwarming, licht en regensensor: alles werkt weer fantastisch. Aanrader.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 13-12-2017

Had een nieuw voorraam nodig ivm met een barst, bij carglass was de prijs €540,- (of 500 zonder “gratis” ruitenwissers) en die hadden na een week pas tijd.
Toch maar gebeld naar heerhugowaard industriestraat 10, en hier kon ik de volgende dag al terecht ivm de grote van de barst. En koste in totaal 235€. Qua service dikke pluim, waren erg aardige mensen die goed meedachten.
Het is dan geen orgineel raam, maar de kwaliteit is zeker hetzelfde.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 06-12-2017

Vandaag mijn voorruit laten vervangen, nadat de eerste vorst hem nu echt vermolt had. Een afspraak maken ging eigenlijk super makkelijk en was goed in te plannen.
Bij aankomst in Amsterdam Zuiidoost werd ik vriendelijk door Ruud verwelkomt, hij ging direct aan de slag, zelf ff lekker mee gesleuteld voor ik het wist was het raam er uit, het nieuwe raam vakkundig geplaatst en ik reed na 75 minuten weer gelukkig met een nieuw raam de deur uit.
Ik kan iedereen aanraden voor de service van NieuweVoorruit.nl te kiezen, je hoeft het ieder geval voor de prijs niet te laten.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 27-11-2017

Super goede service! Ze verwachtten mij op het afgesproken tijdstip en gingen direct aan de slag met de auto. Ik werd geholpen door Ruud: heel vriendelijk en benaderbaar. Absoluut een aanrader!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 22-11-2017

Wat een topservice!!
Na een uurtje stond ik buiten met een vakkundig gemonteerde ruit voor één derde vam de prijs van andere aanbieders.

Zo kom ik direct weer door naar mijn werk als freelance project manager in de bouw.
Groet Daan Dam Project Management

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 20-11-2017

Zeer net geholpen met het vervangen van mijn voorruit. Communicatie is goed en snel en de voorruit kwam uit dezelfde fabriek als mijn originele voorruit. Als ik ooit weer een ruit moet vervangen zou ik deze absoluut hier laten vervangen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 18-11-2017

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 17-11-2017

supersnel geholpen, na een telefoontje kon er de volgende werkdag al een nieuwe voorruit worden geplaatst tegen de helft van de kosten als bij carglass of kwikfit. Super service!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 16-11-2017

Snel en vakkundig.

Gemiddelde 10 1 8,3

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 15-11-2017

Vriendelijke monteur met verstand van zaken en veel ervaring. Het was zo gepiept en is erg netjes afgewerkt. Bedankt!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 10-11-2017

Prima verlopen, goede afspraken!

Gemiddelde 10 1 8,3

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 09-11-2017

Zeer positieve ervaring! Snel geregeld, goede locatie, uitstekende service. De prijs was 40% van een offerte van een beroemde concurent.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 08-11-2017

klantvriendelijk,bij vragen goede uitleg en lekkere koffie

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit n.v.t.

No-Risk

| 02-11-2017

Zeer vriendelijke service. Lekkere koffie, vriendelijke medewerkers en gloednieuwe raam.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 01-11-2017

Prima afhandeling en service

Gemiddelde 10 1 8,7

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 30-10-2017

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 28-10-2017

Ik ben bij NieuweVoorruit.nl snel en correct geholpen en mocht kijken hoe de ruiten vervangen werd dat is vakmanschap en binnen het uur weer als nieuw en dan de prijs dit is een aanrader.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 27-10-2017

Snelle en zeer goede service tegen een zeer concurrerende prijs.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 26-10-2017

Top service! Niet duur in vergelijking met andere autoruiten bedrijven en zeer klant vriendelijk. Echt een aanrader!

Gemiddelde 10 1 9,7

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 22-10-2017

Super goed snel en netjes verschil met carglass meer als de helft goedkoper 👍

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 22-10-2017

Onlangs de voorruit van mijn Volvo V40 laten vervangen in Amsterdam Zuid Oost. De werkzaamheden werden netjes en vakkundig uitgevoerd. Na nog geen anderhalf uur kon ik weer rijden! Bedankt Nieuwevoorruit.nl en dat ook nog tegen een scherpe prijs!

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 21-10-2017

Donderdag gebeld vanwege meervoudige barst en zaterdag gelijk al tijd om een nieuwe ruit te plaatsen.
super snellen service, het inbouwen ging vlot en deskundig.
de prijs is goed en goedkoper als bij andere bedrijven.
met goede koffie erop toe.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 20-10-2017

Vakkundig, duidelijk en snel. Voor een zeer scherpe prijs een nieuwe voorruit!
Ik mocht zelfs meehelpen dus geen geheimen of iets.
Ruud, bedankt voor deze leuke ervaring

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 18-10-2017

Zeer net bedrijf, houdt zich aan zijn afspraak en werkt snel en goed.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 14-10-2017

Vandaag een voorruit laten vervangen van onze Mercedes Sprinter.
De service was goed, aardige mensen en dat voor een prijs wat zowat de helft maakt van Carglass.

Zeer goede ervaring en zeker een aanrader.
Nieuwe voorruit.nl bedankt.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 11-10-2017

Uitstekende service. Snel, voordelig en conform afspraak. Zeer proffesioneel!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 11-10-2017

Goede service. In een uur een nieuwe voorruit en voor een goede prijs!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 10-10-2017

Goede vlotte en correcte service van uw medewerker in Nieuwe Pekela. De voorruit was snel en keurig geplaatst binnen de tijd dat werd aangegeven. Tevens ook goede adviezen voor de eerste paar dagen na de plaatsing van de ruit.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 10-10-2017

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 09-10-2017

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 09-10-2017

Prima klus. Zeker een aanrader.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 21-09-2017

Snel geregeld via de e-mail en nog even gebeld. Op dezelfde dag kon ik nog terecht. Binnen een uurtje was de voorruit vervangen. Gastvrij ontvangen en heerlijk bakkie koffie gedronken en leuk gepraat. Kortom aanrader !

Gemiddelde 10 1 9,7

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 15-09-2017

Erg aardige man (Ruud), hield mij goed op de hoogte over de reparatie, fijn dat ik kon pinnen, alleen had ik het makkelijker gevonden als het voor de deur kon.

Gemiddelde 10 1 9

Service 7

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 14-09-2017

Het is echt super betrouwbaar levert een top product en wacht zelfs tot na werktijd op klant...heel bijzonder

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 20-08-2017

Was niet duidelijk dat de afspraak op de parkeerplek wa.s Geen probleem, maar communiceer beter dat er een reperatie auto komt. Verder snel en vakkundig. Alleen 1 van mn 2 sproeiers om het ruiten schoonmaak vloeistof te spuiten werkt niet meer het plaatsen van het nieuwe ruit.

Gemiddelde 10 1 7,7

Service 7

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 13-08-2017

Goede service, goede prijs.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 11-08-2017

Zeer snelle en goede service. Goed werk

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 10-08-2017

Ben ontzettend tevreden. Meneer kwam speciaal vanuit Barendrecht naar Deventer om de voorruit van de auto (peugeot 107)van onze zoon te vervangen om 19.30u. Super.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 07-08-2017

Snel en goed geholpen.

Gemiddelde 10 1 8,3

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 07-08-2017

Fantastisch geholpen. 's Ochtends gebeld en ik kon gelijk dezelfde dag nog terecht. Binnen een uur zat de nieuwe ruit erin en kon ik mijn weg weer vervolgen. Top bedrijf!

Gemiddelde 10 1 8,7

Service 9

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 07-08-2017

Zeer professioneel en deskundig geholpen, en extreem goeie prijs kwaliteit verhouding.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 07-08-2017

eerlijke prijs, zonder problemen geregeld

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 03-08-2017

Prima service, klaar terwijl u wacht, goede koffie en erg vriendelijk, en je kan over hun schouders het hele proces mee volgen. Van mij krijgen ze een dikke 10. Aanrader!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 01-08-2017

Vandaag mijn voorruit vervangen door NieuweVoorruit.nl. Op een zeer kundige manier werd dit gedaan. Van te voren had ik wel mijn bedenkingen omdat we op een parkeerterrein hadden afgesproken maar door de zeer goede service, kennis en kunde heb ik mij geen enkele keer zorgen hoeven te maken. Ben zeer tevreden over de diensten van NieuweVoorruit.nl

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 01-08-2017

Snel, betaalbaar en goede service!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 01-08-2017

Gemiddelde 10 1 9

Service 8

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 31-07-2017

Fantastische service!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 15-07-2017

Na een telefoontje kon ik hier enkele dagen later terecht (vestiging Susteren) met mijn Polo. Service en deskundigheid was uitstekend. Zo werd me tussendoor keurig verteld als ze iets waren tegengekomen tijdens de montage wat belangrijk was voor om te weten (slijtage e.d.). In tegenstelling tot veel andere bedrijven doen ze niet vaag over de prijs, die per type duidelijk op de website staat. Aan de telefoon werd me alles van tevoren ook keurig uitgelegd. Prima keuze geweest.

Gemiddelde 10 1 9,7

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 13-07-2017

Top service !!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 08-07-2017

Ruit vervangen op basis van afgesproken prijs en op afgesproken tijd. Op een locatie vlak bij mijn werk. Prima in orde allemaal. Goede prijs

Gemiddelde 10 1 8,7

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 22-06-2017

Snelle afspraak, professionele aanpak en oprechte vriendelijkheid in filiaal te Susteren. Zeer tevreden en aan te raden.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 22-06-2017

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 21-06-2017

In 1 woord geweldig , snel geholpen en alles werd netjes schoon gemaakt en natuurlijk een heerlijk bakje koffie tijdens t wachten

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 20-06-2017

Vorige week heb ik in Susteren een nieuwe voorruit laten plaatsen. Bij vervanging bleek er veel roest onder de rubber te zitten. Dit is zonder extra kosten zo goed mogelijk verholpen. Prima service ik kan het aan iedereen aanbevelen

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 19-06-2017

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. Via NieuweVoorruit.nl is de voorruit van de Ford Ka nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Gemiddelde 10 1 9

Service 8

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 17-06-2017

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 15-06-2017

Hele goede ervaring met dit bedrijf . We hadden een grote barst in onze voorruit en hij is snel en vakkundig vervangen! Ook de prijzen zijn echt een reden om hier na toe te gaan . Wij betaalden slechts 265 voor een voorruit terwijl dat bij carglass minimaal 500 en max 1000 kost. Echt een aanrader dit bedrijf!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 15-06-2017

Top service alles is duidelijk snel het bedrijf ziet er keurig netjes uit en de prijzen zijn ontzettend laag!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 14-06-2017

Het is een bedrijf waar je snel terecht kan en ze zijn erg klantvriendelijk !

Gemiddelde 10 1 8

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 14-06-2017

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 14-06-2017

Klant vriendelijke en snelle hulp

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 10-06-2017

Gastvrije ontvangst en behandeling, super service, goede kwaliteit, prijs vooraf helder, scherpe prijs ook, makkelijk via de site op te zoeken en gemakkelijk afspraak gemaakt. Ik ben heel tevreden, volgende keer weet ik ze weer te vinden!

Gemiddelde 10 1 9,7

Service 10

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 08-06-2017

Snel en professioneel te woord gestaan en geholpen. Voorruit was op korte termijn naar voldoening vervangen.

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 08-06-2017

Een nieuwe voorruit vanuit Susteren laten zetten. Deskundig en vriendelijk personeel. Prijs vele malen lager als de grote namen in de ruiten branche.

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 06-06-2017

Top service voor een budget prijs. Bij aankomst blijkt al dat het om een goed bedrijf gaat, de werkplaats is georganiseerd en opgeruimd. Men neemt rustig de tijd om de ruit precies te plaatsen. Ook de prijs is meer dan redelijk.

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 02-06-2017

Binnen een uur is de voorruit vervangen op een parkeerplaats in Utrecht door een mobiel service busje. Geen duur pand dus. Geen wonder dat het 60 % goedkoper kan dan de grote jongens. De vakman klaart de klus snel en deskundig. Een aanrader. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 08-05-2017

Prima de voorruit van mijn Mini vervangen

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10