Rechtstreekse schadeafwikkeling

Met onze rechtstreekse schade afwikkeling verzorgen wij de schademelding en ook verdere afhandeling direct online met diverse verzekeringsmaatschappijen. U hoeft in de meeste gevallen nog geen schadeformulier in te vullen.

Door het hanteren van gecontroleerde tarieven voor autoruitherstel loopt onze maar ook uw indirecte relatie met uw verzekeraar geen onnodige schade. Afhankelijk van het type herstel en van uw polisvoorwaarden betaald bij ons soms een Eigen Risico.

WA-extra of All-Risk? Uitbetaling gegarandeerd!

Niet elke autoruitspecialist krijgt meer uitbetaald! Steeds meer verzekeringsmaatschappijen vergoeden alleen aan aangesloten autoruitherstelbedrijven. In de praktijk komt het regelmatig voor dat automobilisten een ster in de voorruit laten herstellen op de parkeerplaats bij een bouwmarkt. De meeste van deze mobiele reparateurs voldoen niet aan de eisen van uw verzekeraar en krijgen dus niets vergoed. In de kleine letters van de akte van cessie die u bij deze reparateur heeft getekend staat dat u persoonlijk aansprakelijk blijft, en voor u het weet ligt er een ongewenste rekening op uw deurmat. Niet bij ons! Wij vrijwaren u van aansprakelijkheid bij uitblijven van betaling door polisvoorwaarden. Het is wel van belang dat uw verzekeringspremie op tijd betaald is.