Over NieuweVoorruit.nl

Na een moeizame start in 1996 als franchisenemer bij Autotaalglas ben ik al snel uit deze organisatie gestapt en mijn eigen merk begonnen: No-Risk Autoruitservice. Aanvankelijk onderscheidend in de markt omdat we geen eigen risico aan klanten in rekening brachten voor een nieuwe voorruit. Later wijzigde verzekeraars hun polisvoorwaarden en werden we verplicht om bij een ruitvervanging wel een eigen risico in rekening te brengen. De domeinnamen NieuweVoorruit.nl en Voorruit.net had ik toen al vastgelegd. Nu verkopen diverse collega’s en ik in het land voordelig nieuwe voorruiten via deze 2 websites.

Gert in Lemmer en Johan in Groningen
Behalve Gert in Lemmer en Johan in Groningen hebben we Luke in Raalte, Pieter en Stefan in Limburg en Jan in Eersel bij Eindhoven. Zelf servicen we de Randstad met locaties in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Er is dus waarschijnlijk ook wel een dealer bij u in de buurt.  Allemaal vakmensen met autoglas in hun DNA en zelfstandige ondernemers die moeten knokken voor hun stukje omzet in een autoruitenmarkt die wordt gedomineerd door de grote bekende merken bekend van radio- en tv-reclames die miljoenen kosten. 

Korte lijntjes
Onze autoruitspecialist bij u in de regio is rechtstreeks bereikbaar onder een eigen telefoonnummer.
U kunt daar direct antwoord op uw vragen krijgen op een afspraak maken.

Wij lopen niet weg
U vindt ons gewoon op vaste adressen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en een Btw-nummer bij de belastingdienst. Alle op onze website vermelde prijzen zijn inclusief BTW en montage.
U betaalt ook nooit meer dan de vermelde prijs. Ook niet als het even tegenzit of als er een nieuw klemmetje, clipje of een nieuwe ruitlijst op moet. U krijgt ook gewoon netjes een factuur met garantie op de montage.

Wij staan voor kwaliteit
Elke bij ons aangesloten dealer is een vakman. Dat betekent bij ons meerdere jaren ervaring in het monteren van autoruiten en up-to-date kennis van de nieuwste technieken voor moderne auto’s.

Ik ben toch niet gek?
Is de slogan van Mediamarkt, maar voor ons geldt dit zeker ook!
Of betaalt u liever tot 3 keer zoveel? Want dat zijn prijzen die de grote concurrenten u glashard (haha) rekenen voor eenzelfde voorruit. Vaak nog gestuurd vanuit uw verzekeringsmaatschappij.
Inkoopprijs + bescheiden winst + montagekosten = is onze verkoopprijs. Uiteindelijk bent u dan honderden Euro's voordeliger uit.

Kies ons!
Dan krijgt u geen spijt van uw keuze en uw portemonnee vaar er wel bij.

Lees ook de reviews van klanten die u voor gingen.

 

Succes met uw keuze,

Ruud Westdijk

Ons kantooradres:
NieuweVoorruit.nl
Escudostraat 30
2991 XV  BARENDRECHT
TEL: 088 - 0225 400
KvK : 59646193
IBAN : NL49ABNA0467903816

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.