Autoruitservice aan huis of op het werk.

Bent u druk op de zaak, de hele dag met het huishouden bezig, de kinderen naar school brengen en halen? Geen probleem! Heeft u even geen mogelijkheid om één van onze vestigingen te bezoeken voor het vervangen van uw voorruit, dan kunt u gebruik maken van onze mobiele autoruitservice. Wij komen met onze mobiele autoruitservice voor herstel van uw autoruitschade bij u aan huis of op het werk.

Kosten voorruit vervangen op locatie

U zult begrijpen dat het vervangen van uw voorruit bij u op locatie een extra inspanning voor ons is. Indien u tegen ruitschade verzekerd bent worden deze kosten door uw verzekeraar vergoed. Bent u niet verzekerd tegen ruitschade dan zullen wij u zo voordelig mogelijk op locatie helpen door u afspraak in te plannen op een bestaande route.

Ook voor uw verzekering

Indien u verzekerd bent tegen autoruitschade kunnen wij deze ook rechtstreeks afwikkelen met uw verzekeraar. Wij regelen dan de ruitschademelding, verzorgen compleet schadedossier en claimen rechtstreeks bij uw verzekeraar.

Niet verzekerd tegen autoruitschade

Bent u niet tegen ruitschade verzekerd dan u vindt bij ons simpel de prijs nieuwe voorruit, welke gebaseerd zijn op onze basistarieven, dan moeten wij u de voorrijkosten doorberekenen. Natuurlijk maken wij u dan weer een passende aanbieding en kunnen we u op een route inpassen.

Betaal niet teveel!

De kosten van een nieuwe voorruit bij ruitschade kunnen flink oplopen. Vooral als u niet oplet kan het gebeuren dat u honderden Euro's meer betaalt voor precies dezelfde ruit bij een ander bedrijf. Wij zijn de helft goedkoper dan onze grote autoglas concurrent! De grote merken autoruit bedrijven zijn namelijk veel duurder. Hier betaalt u mee aan onnodige en irritante tv- en radioreclames of dure franchiseconcepten. Wij hebben de prijs voor uw nieuwe voorruit inclusief montage en BTW gewoon onderaan deze pagina staan.

Prijslijst voorruiten

Afspraak maken

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 08:00 uur tot 21:00 uur op telefoonnummer 088-0225400 of vul uw voorkeueren in via onderstaande link.

Maak hier een afspraak