Autoruitservice aan huis of op het werk.

mobiele service autoruitschadeDruk op de zaak, de hele dag met het huishouden bezig, de kinderen naar school brengen en halen? Geen probleem! Heeft u geen mogelijkheid om één van onze vestigingen te bezoeken voor het vervangen van uw voorruit, dan kunt u gebruik maken van onze mobiele autoruiitservice. Wij komen ook tijdens de coronacrisis met een autoruit servicebus voor herstel van uw autoruitschade bij u aan huis of op het werk.

Kosten voorruit vervangen op locatie

U zult begrijpen dat het repareren of vervangen van uw autoruit bij u op locatie een extra inspanning voor ons is. Indien u tegen ruitschade verzekerd bent worden deze kosten door uw verzekeraar vergoed.

Ook voor uw verzekering

Indien u verzekerd bent tegen autoruitschade kunnen wij deze ook rechtstreeks afwikkelen met uw verzekeraar. Wij regelen dan de ruitschademelding, verzorgen compleet schadedossier en claimen rechtstreeks bij uw verzekeraar.

Niet verzekerd tegen autoruitschade

Bent u niet tegen ruitschade verzekerd en maakt u gebruik van onze mobiele service u vindt bij ons simpel de prijs nieuwe voorruit, welke gebaseerd zijn op onze basistarieven, dan moeten wij u de voorrijdkosten doorberekenen. Natuurlijk maken wij u dan weer een passende aanbieding en kunnen we u op een route inpassen.

Niet altijd mogelijk

Bij regen of vorst kunnen wij niet op locatie een autoruit monteren. Tegenwoordig zitten alle ruiten in de sponning verlijmd met autoruitenkit. Om de hechting van deze kit te garanderen moet de sponning van de auto en de nieuwe autoruit droog zijn. Ook mag het niet vriezen tijdens het verlijmen van de voorruit. Als u beschikt over een ruime garage, parkeergarage of een bedrijfshal is het natuurlijk wel mogelijk.

Afspraak maken

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 08:00 uur tot 21:00 uur op telefoonnummer 088-0225400