Lees wat onze klanten vinden

Geef je mening
Service

| 11-06-2021

Helaas is mijn ervaring met nieuwevoorruit.nl niet goed. Ondanks meerdere verzoeken ben ik nooit meer teruggebeld of geïnformeerd. Weken gewacht en niks verder gekomen. Zonde van mijn tijd. Ik snap écht niet wat er zo moeilijk is om de klant te informeren, ook al is de opdracht voor jullie wellicht niet groot. Echter, adverteer op jullie website dan ook niet met aanbiedingen. Voor mij geen nieuwevoorruit.nl meer. Gemiste kans heren...

Gemiddelde 10 1 4

Service 1

Deskundigheid 0

Prijs / Kwaliteit 0

Service

| 27-05-2021

In eerste instantie gekozen voor nieuwevoorruit.nl vanwege hun scherpe prijzen. Maar ook het contact tussendoor en de montage van de nieuwe ruit verdient 5 sterren!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 26-05-2021

Vriendelijk contactpersoon waarmee ik snel een afspraak in kon plannen. Op het gekozen moment direct goed geholpen met de vervanging van de ruit. Zeer prettige ervaring en stuk goedkoper dan bij de grote namen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 09-05-2021

Na tel afspraak kwam de monteur netjes optijd aan en werd ik welkom geheten met warme bak koffie. Na een uur kon ik weer opweg naar mijn volgende bestemming. Superservice eerlijk en netjes.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 08-05-2021

Een gloednieuwe voorruit voor mijn Mini Cooper. Top service. Vakmannen. Aanrader! (locatie Barendrecht).

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 29-04-2021

Goed vakmanschap zonder poespas ! (vestiging nieuwe Pekela)

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 24-04-2021

Veel goedkoper dan de bekendere bedrijven. Snel geplaatst en goede service. Aanrader!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 18-04-2021

Ik heb een afspraak gemaakt met Jeroen. Hij kwam op locatie (mijn werk) en heeft mijn voorruit keurig netjes en vakkundig vervangen. En voor een zeer nette prijs. Zoek je een nieuwe voorruit voor een goede prijs dan kan ik absoluut nieuwevoorruit.nl aanbevelen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 12-04-2021

Wij moesten onze voorruit laten vervangen. Bij Mercedes garage betaal je 3x zoveel, belachelijk! Hier ontzettend goede prijs en dezelfde ruit uit dezelfde fabriek.. Bovendien was de service fijn, snel en helder. Helemaal top!

Gemiddelde 10 1 9

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 12-04-2021

Goede wijn behoeft geen krans. Een zeer goede service, snel, accuraat, beleefd en coöperatief. In één woord: perfect.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 09-04-2021

Ik kon snel terecht en ben zeer goed geholpen hele vriendelijke mensen.en heel deskundig ik zou het iedereen aanraden. En de prijs was goed. Ga zo door.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 02-04-2021

Nieuwe voorruit voor mijn mazda 6 laten plaatsen aan huis..top service, zeer ervaren en vriendelijk..ik ben er heel blij mee en voor een super goede prijs. Bedankt Team Voorruit.net

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 26-03-2021

Goed werk verricht en afspraken nagekomen. Kan geen betere aanbevelen.

Gemiddelde 10 1 9

Service 10

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 7

Service

| 25-03-2021

Alles ging perfect volgens afspraak. De nieuwe ruit zit er mooi in, met zelfs nieuw rubber dakstijltje zonder extra kosten en ik krijg er ook garantie op. Aanrader!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 24-03-2021

snel, vakkundig, prettig

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 24-03-2021

Goede en vriendelijke service. Vooruit is echt netjes vervangen. Ben er blij mee

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 23-03-2021

Goede service

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 23-03-2021

Vlot een afspraak kunnen maken. De voorruit is snel en vakkundig geplaatst.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 20-03-2021

Goede service, aardige man en goede prijs.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 20-03-2021

Goed geholpen! top gast

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 11-03-2021

Vakman die de tijd neemt en alleen voor het beste resultaat gaat. Zeer servicegericht.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 03-03-2021

Na lang speuren op internet voor dit bedrijf gekozen vanwege de lage prijs. De afspraak was in een garage en we werden geholpen door een vriendelijke man. Tussendoor even een rondje gelopen buiten en toen ik na een uur terug kwam, was hij klaar. Heel tevreden over de service en de communicatie! Zeker vanwege de service en de lage prijs, zal ik het iedereen aanbevelen!

Gemiddelde 10 1 8

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 26-02-2021

Mooie nieuwe voorruit, vriendelijke monteur een een goede prijs. Zeker een aanrader!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 24-02-2021

Ik heb een hele goede ervaring gehad bij nieuwevoorruit.nl Ik werd snel geholpen en hebben een gezellig praatje gehad dus de tijd ging snel voorbij. Dus heb ook niet lang te hoeven wachten.

Gemiddelde 10 1 8

Service 8

Deskundigheid 7

Prijs / Kwaliteit 7

Service

| 29-01-2021

Lekkende voorruit van mijn Volvo V70 is snel en netjes gerepareerd door de ruit opnieuw te plaatsen en te kitten. Veel goedkoper dan bij de garage of grote ketens, en zeer netjes gedaan. Aanrader dus!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10