Voorruit vervangen Assen

Voordelig een nieuwe voorruit vakkundig vervangen voor een vaste lage prijs in Assen. Hier vindt u de laagste prijs compleet met alle kosten voor de vakkundige montage. 

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten Carglass, Autotaalglas voor autoruiten berekenen. Bij ons betaalt u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten. Bij ons kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten

Autoruitspecialist Assen

Onze autoruitspecialist in Assen vervangt vakkundig en snel met levenslang garantie op de montage. Zij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons niet meebetaald aan dure radio of tv-reclames en zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

NieuweVoorruit.nl Assen
Zeilmakerstraat 29
9403 VA Assen

Telefoon:

Bel 088-0225456

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor herstel van uw autoruitschade? Dat kan op telefoonnummer 088-0225400 of simpel en snel online op onderstaande button. Vul hier ook uw voorkeuren en details in zodat wij u vervolgens terug bellen voor een passende afspraak.

Maak nu een afspraak

Klantreviews

Vaak merken wij twijfel bij klanten als ze vragen hoe het komt dat wij zo goedkoop zijn. Dat komt omdat de concurrent te duur is! 
Zo horen wij dat klanten Carglass bellen die prijzen offreren van € 500,00 tot zelfs € 1200,00. Als ze ons bellen komt het doorgaans op de helft daarvan en slaat de twijfel toe. Vervangen ze mijn voorruit wel goed bij NieuweVoorruit.nl?
Kijk gewoon onze klantreviews en u leest zelf de ervaringen van autobezitters die ook de keuze voor ons maakten bij aanschaf van hun nieuwe voorruit.

Terug naar de dealers