Voordelig een nieuwe voorruit vervangen in Barendrecht

Wij vervangen voordelig uw voorruit of elke andere autoruit bij onze autoruitservice in Barendrecht. Wij monteren nieuwe autoruiten tegen een eerlijke prijs.

De grote autoruitbedrijven zijn erg duur en rekenen hoge prijzen voor uw nieuwe autoruit. U betaalt hier mee aan vervelende tv-en radioreclames, dure franchise concepten of de zogenaamde "gratis" ruitenwissers. Niet bij ons! Bij ons betaald u een lage prijs voor uw nieuwe autoruit inclusief de vakkundige montage ervan.

Alle prijzen op een rijtje! 

Prijslijst voorruiten

Wij berekenen de prijs van uw nieuwe autoruit op basis van onze inkoopprijs en de kosten van de montage ervan.
Uiteindelijk betaalt u bij ons de helft van de prijs die de grote autoruitbedrijven berekenen voor precies dezelfde ruit.

Voorruit vervangen

Ook het vervangen van uw nieuwe autoruit is bij ons in vertrouwde handen. Met ruim 20 jaar ervaring in autoglas weten wij hoe we vakkundig en snel autoruiten monteren en krijgt u ook levenslang garantie op de montage.

NieuweVoorruit.nl
Escudostraat 30
2991 XV  Barendrecht

Bel voor info of afspraak telefoon: 088-0225404

Garantie

Wij werken met ervaren en gecertificeerde vakmensen vakmensen die A-kwaliteit OEM autoruiten van het merk Saint-Gobain Sekurit of Pilkington monteren en zo krijgt bij ons ook gewoon levenslang garantie op de montage.
Lees ook de reviews op onze website en wordt ook tevreden klant bij ons.

Terug naar de dealers