Voorruit vervangen Barendrecht

Laat ook voordelig uw voorruit vervangen nieuwe in Barendrecht. Wij vervangen voor een vaste laagste prijs compleet met alle kosten voor de vakkundige montage.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten Carglass, Autotaalglas of Glasgarage voor autoruiten berekenen. Bij ons betaald u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten. Bij ons kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten

Ook voor uw verzekering

Indien u verzekerd bent tegen autoruitschade kunnen wij deze ook rechtstreeks afwikkelen met uw verzekeraar. Wij regelen dan de ruitschademelding, verzorgen compleet schadedossier en claimen rechtstreeks bij uw verzekeraar.

Autoruitenspecialist

Onze autoruitenspecialist in Barendrecht vervangt vakkundig en snel met levenslang garantie op de montage. Zij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM-leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitenspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons niet meebetaald aan dure radio of tv-reclames en zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

Onze locatie in Barendrecht

U vindt ons in op de Escudostraat 30 Barendrecht op Bedrijventerrein Cornelisland, in de nabijheid van winkels als WoonExpress, Montel, Jysk, Z2O en Prenatal en iets verderop de Lidl. Op het aan de overkant gelegen bedrijventerrein Reyerwaard vindt u de Makro, Straluma, McDonalds en KFC. Iets verder IJsselmonde in vindt u het Masstad Ziekenhuis en Winkelcentrum Keizerswaard.

NieuweVoorruit.nl Barendrecht
Escudostraat 30
2991 XV BARENDRECHT

Bel 088-0225400

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor herstel van uw autoruitschade? Dat kan op telefoonnummer 088-0225400 of simpel en snel online op onderstaande button. Vul hier ook uw voorkeuren en details in zodat wij u vervolgens terug bellen voor een passende afspraak.

Maak nu een afspraak

 

 

Terug naar de dealers