Voordelig een nieuwe voorruit vervangen in Heerhugowaard

Onze montagepartner Willem de Wilde in Heerhugowaard is al 25 jaar een begrip in de kop van Noord-Holland. U kunt hier tegen een voordelige prijs terecht voor het repareren of vervangen van alle autoruiten. In eerste instantie proberen we natuurlijk altijd om een ster in de voorruit te repareren maar als dit niet meer lukt als de beschadeging te groot is zal de voorruit vervangen moeten worden. Geen probleem natuurlijk want het team van Autoglascentre Heerhugowaard weet als geen ander hoe een nieuwe voorruit gemonteerd dient te worden. Zij vervangen dagelijks meerdere voorruiten voor personen- en vrachtauto's en tevens zijn zij gespecialiseerd in Camperglas.

Willem is sinds 1986 actief als zelfstandig ondernemer in autoglas. Na als franchisenemer van een formule aanvankelijk enkel sterreparaties aan voorruiten te voeren is hij zich al snel ook gaan specialiseren in het vervangen van alle autoruiten. Natuurlijk zijn de meeste ruiten die vervangen worden voorruiten maar ook zij- en achterruiten komen regelmatig voor. 

Wij monteren uw nieuwe voorruit tot 50% voordeliger als bij onze grote concurrenten voor een eerlijke prijs incl. alle kosten voor het vakkundig vervangen.

Prijslijst voorruiten

Prijslijst voorruiten

Wij hebben de prijs van de meest voorkomende voorruiten voor u op een rijtje gezet.
Deze prijzen zijn incl. BTW en vakkundige montage op onze vestiging.
Bel voor info of afspraak naar onderstaand telefoonnummer.


Door onze samenwerking met Autoglascentre Heerhugowaard kunnen wij nu dus ook in de kop van Noord-Holland nieuwe voorruiten aanbieden tegen een eerlijke prijs. Waarom zou u meer betalen? Wij bieden een A-kwaliteit voorruit en vakkundig gemonteerd met garantie maar dan 50% voordeliger

 

NieuweVoorruit.nl
Industriestraat 10
1704 AA  Heerhugowaard

Bel voor info of afspraak telefoon: 088 - 0225424

 

Terug naar de dealers