Voorruit vervangen Hoogeveen

Voordelig uw auto voorruit vervangen in Hoogeveen. Wij monteren een nieuwe voorruit vakkundig en snel voor een vaste lage prijs met BOVAG garantie op de montage. Waarom zou u meer betalen? Wij berekenen onze verkoopprijs op basis van de inkoopprijs en een standaard montagetarief.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten Carglass, Autotaalglas of Glasgarage voor autoruiten berekenen. Bij ons betaalt u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten. Bij ons kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten

Ook voor uw verzekering

Indien u verzekerd bent tegen autoruitschade kunnen wij deze ook rechtstreeks afwikkelen met uw verzekeraar. Wij regelen dan de ruitschademelding, verzorgen compleet schadedossier en claimen rechtstreeks bij uw verzekeraar.

Autoruitenspecialisten

Onze autoruitspecialisten Ronald en Jurian in Hoogeveen vervangen op afspraak vakkundig en snel uw voorruit met BOVAG garantie op de montage. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons niet meebetaald aan dure radio of tv-reclames en zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

Voorruit vervangen Hoogeveen

In Hoogeveen maken wij gebruik van een gastlocatie. Wij zijn daar dus enkel op afspraak bij Mol Auto's op de Fokkerstraat 7, zo houden wij de kosten laag en dus ook de prijs van uw nieuwe voorruit. Op afspraak dus staan collega's Ronald en Jurian garant voor het vakkundig vervangen van uw voorruit met BOVAG garantie op de montage. Zij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM-leveranciers Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitenspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasfabrikanten in en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. 

U vindt ons:

Fokkerstraat 7
7903 AT  Hoogeveen

Bel 088-0225460

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor herstel van uw autoruitschade? Dat kan op telefoonnummer 088-0225460 of simpel en snel online op onderstaande button. Vul hier ook uw voorkeuren en details in zodat wij u vervolgens terug bellen voor een passende afspraak.

Maak nu een afspraak

 

Terug naar de dealers