Voordelig een nieuwe voorruit vervangen in Leeuwarden

Wij monteren voordelig een nieuwe voorruit of elke andere autoruit tegen lage kosten voor het vervangen bij onze autoruitservice in Leeuwarden.

Als allround autoruitservice staan wij bij autoruitschade klaar voor vakkundige reparatie of vervanging van alle autoruiten en altijd tegen een eerlijke prijs.Bij de grote autoruitbedrijven betaalt u de hoofdprijs voor de nieuwe voorruit van uw auto. Bij ons krijgt u een zelfde voorruit ook vakkundig gemonteerd maar voor een veel lagere prijs. Dit kan omdat wij geen hoge onkosten hebben van een dure franchise organisatie of veel geld uitgeven aan dure radio- en tv reclames.

Prijslijst voorruiten.

Prijslijst voorruiten

Wij berekenen de prijs van uw nieuwe voorruit op basis van onze inkoopprijs en de kosten voor de montage ervan.
Uiteindelijk betaalt u bij ons de helft van de prijs die de grote autoruitbedrijven berekenen voor dezelfde ruit.

NieuweVoorruit.nl
Zwettestraat 24 B
8912 AV Leeuwarden

Bel voor info of afspraak telefoon: 088-0225436

Ook de montage van uw nieuwe autoruit is bij ons in vertrouwde handen. Met ruim 20 jaar ervaring in autoglas weten wij hoe we vakkundig en snel autoruiten monteren en krijgt u ook levenslang garantie op de montage. 

Garantie

Wij werken met ervaren en gecertificeerde vakmensen vakmensen die A-kwaliteit OEM autoruiten van het merk Saint-Gobain Sekurit of Pilkington monteren en zo krijgt bij ons ook gewoon levenslang garantie op de montage.


Lees ook de reviews op onze website en wordt ook tevreden klant bij ons.

Terug naar de dealers