Voorruit vervangen Lemmer

Laat ook voordelig de voorruit van uw auto vakkundig vervangen in Lemmer. Zij monteren uw nieuwe voorruit voor een vaste lage prijs compleet met alle kosten voor de montage. 

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten Carglass, Autotaalglas of Glasgarage voor autoruiten berekenen. Bij ons betaald u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten. Bij ons kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten

Autoruitenspecialist

Onze autoruitenspecialist in Lemmer vervangt vakkundig en snel met levenslang garantie op de montage. Zij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM-leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitenspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons niet meebetaald aan dure radio of tv-reclames en zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

Voorruit vervangen

De autoruitservice in Lemmer wordt uitgevoerd door Gert ten Boom van AVT Ruitservice. U vindt hem op de Klaaskamp 4-7, op steenworp afstand van de Profile Tyrecenter. Hier staat Gert op afspraak klaar voor het vervangen of repareren van uw autoruit.

AVT Ruitservice
Klaaskamp 4-7
8531 XE LEMMER

Bel 088-0225424

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor herstel van uw autoruitschade? Dat kan op telefoonnummer 088-0225424 of simpel en snel online op onderstaande button. Vul hier ook uw voorkeuren en details in zodat wij u vervolgens terug bellen voor een passende afspraak.

Maak nu een afspraak

Terug naar de dealers