Voorruit vervangen Groningen

Laat ook voordelig uw voorruit vervangen bij onze autoruitservice in Groningen. Kijk meteen op onze prijslijst. Wij monteren vakkundig elke autoruit ook als u niet verzekerd bent tegen ruitschade.

Prijs voorruit vervangen

De prijs die wij rekenen voor het vervangen van uw voorruit is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten Carglass, Autotaalglas of Glasgarage voor voorruit berekenen. Bij ons betaald u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten. Bij ons kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Onze montagepartner in Groningen

JW Autoglas verzorgt voor ons vakkundig de montage uw voorrruit vakkundig en snel met levenslang garantie op de montage. Zij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons niet meebetaald aan dure radio of tv-reclames en zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

NieuweVoorruit.nl
Nieuwe Pekela

Holland Marsch 19j
9663 AV Nieuwe Pekela

Telefoon: 
088-0225457

Contactpersoon:
Johan Wagenaar

 

Prijslijst voorruiten

Terug naar de dealers