Voorruit vervangen Nijverdal

Voordelig een nieuwe voorruit voor uw auto vervangen in Nijverdal? Onze autoruitservice verzorgt de montage van autoruiten voor klanten uit Hengelo, Almelo en Enschede. 

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten voor autoruiten berekenen. Bij ons betaald u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten. Bij ons kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden. 

Prijslijst voorruiten

Een autoruit specialist vervangt uw voorrruit vakkundig en snel met levenslang garantie op de montage. Zij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons niet meebetaald aan dure radio of tv-reclames en zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

NieuweVoorruit.nl Nijverdal
Louis Braillestraat 11
7442 DG NIJVERDAL

Telefoon:

088-0225456


 

Terug naar de dealers