Voorruit vervangen Raalte

Laat ook voordelig de voorruit van uw auto vakkundig vervangen in Raalte. Wij monteren uw nieuwe voorruit voor een vaste lage prijs compleet met alle kosten voor de montage. 

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten Carglass, Autotaalglas of Glasgarage voor autoruiten berekenen. Bij ons betaald u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten. Bij ons kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten

Autoruitenspecialist

Onze autoruitenspecialist in Raalte vervangt vakkundig en snel met levenslang garantie op de montage. Zij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM-leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitenspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons niet meebetaald aan dure radio of tv-reclames en zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

Onze locatie in Raalte

De autoruitservice in Raalte wordt uitgevoerd door Luke van RAS Raalte. U vindt hen op de Tjalkstraat 11E, op steenworp afstand van de Gamma. Hier staat Luke op afspraak klaar voor het vervangen of repareren van uw autoruit, maar ook voor het aanbrengen van autoruitfolie om zo de auto te blinderen kunt u bij hem terecht.

RAS Raalte
Tjalkstraat 11E
8102 HG  RAALTE

Bel 088-0225480


Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor herstel van uw autoruitschade? Dat kan op telefoonnummer 088-0225480 of simpel en snel online op onderstaande button. Vul hier ook uw voorkeuren en details in zodat wij u vervolgens terug bellen voor een passende afspraak.

Maak nu een afspraak

 

Terug naar de dealers