Voordelig nieuwe voorruit vervangen in Spijk

Wij vervangen uw voorruit voordelig in de provincie in Groningen? Onze autoruitservice in Spijk monteert een nieuwe autoruit op afspraak terwijl u wacht. De prijzen van nieuwe voorruit hebben wij voor u op een rijtje gezet. Bespaar zo tot honderden Euro's op uw voorruit compleet gemonteerd. Waarom zou u meer betalen? De grote bedrijven in autoglas zijn helaas erg duur en rekenen hoge prijzen voor uw nieuwe autoruit. U betaalt hier mee aan vervelende tv-en radioreclames, dure franchise concepten of de zogenaamde "gratis" ruitenwissers. Niet bij ons!

Alle prijzen op een rijtje!

Prijslijst voorruiten

Bel voor info of afspraak telefoon: 088 - 0225457

NieuweVoorruit.nl
Alberdaweg 11
9909 AJ  Spijk (GR)


Mobiele service

Lukt het u even niet om onze vestiging bezoeken? Geen probleem! Dan komen wij gewoon bij u aan huis of op het werk. U betaalt slechts een geringe vergoeding voor deze extra service.

Garantie

Wij werken met ervaren en gecertificeerde vakmensen vakmensen die A-kwaliteit OEM autoruiten van het merk Saint-Gobain Sekurit® of Pilkington® monteren en zo krijgt bij ons ook gewoon levenslang garantie op de montage. Lees de reviews op onze website en wordt ook tevreden klant bij ons.

 

 

Terug naar de dealers