Voorruit vervangen Limburg

Voordelig voorruit vervangen bij onze autoruitservice in Limburg? Autoglas Jos Snijkers verzorgt de montage in Roermond, Heerlen, Sittard en Maastricht. Maar ook vanuit België komen klanten vanuit Genk, Luik, Peer of Bree. 

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten Carglass, Autotaalglas of Glasgarage voor autoruiten berekenen. Bij ons betaald u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten. Bij ons kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Voorruit vervangen

Jos Snijkers, zoon Mitchel en collega's vervangen uw voorrruit vakkundig en snel met levenslang garantie op de montage. Zij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons niet meebetaald aan dure radio of tv-reclames en zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

Jos Snijkers

is na enkele jaren als bedrijfsleider van een autoschadebedrijf is 2002 voor zichzelf begonnen. Van 2002 tot 2008 waren ze gevestigd in Heythuysen.Vanaf 2008 zijn ze gevestigd in het pand in Susteren en richten op merkdealers, autoschadebedrijven en apk-garages in het Limburgse. Voor NieuweVoorruit.nl monteren zij al 4 jaar naar volle tevredenheid alle voorruiten in de regio. Het team van Jos bestaat inmiddels uit 3 fulltime autoruitmonteurs met samen 50 jaar ervaring in de business. Reden genoeg voor een bezoek bij autoruitschade en de koffie staat voor u klaar. 

NieuweVoorruit.nl Susteren
Handelsweg 4
6114 BR  SUSTEREN

Telefoon: 
088-0225459

Jos Snijkers is een FOCWA aangesloten herstelbedrijf 

Op elke autoruitreparatie en ruitvervanging volgens de FOCWA Kwaliteitsnorm rust maar liefst vier jaar garantie. Bij ruitvervanging heeft men bovendien de zekerheid dat exact dezelfde ruit wordt geplaatst: in dezelfde kwaliteit glas, dezelfde dikte en dezelfde maatvoering. Het FOCWA autoruitherstelbedrijf handelt bovendien de financiële en administratieve rompslomp direct af met de verzekeringsmaatschappij en regelt desgewenst vervangend vervoer of reparatie op locatie. Elk FOCWA autoruitherstelbedrijf is dag en nacht bereikbaar, ook in de weekenden. FOCWA autoruitherstelbedrijven voldoen aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening.

Terug naar de dealers