Voordelig een nieuwe voorruit vervangen in Zuid Limburg

Voordelig een nieuwe voorruit in Limburg. Betaal niet teveel kosten voor het vervangen van uw voorruit  vanaf Venlo tot Maastricht kunt u terecht bij onze autoruitservice in Susteren.

Bij steenslag op de voorruit van uw auto kan de ruitschade beperkt blijven tot een sterretje of u kunt een scheur in de voorruit van uw auto oplopen. Een sterretje in de voorruit is in veel gevallen gewoon te repareren als de grootte onder een 2-Euro muntstuk blijft. Is de schade groter of heeft u een scheur van meerdere centimeters moet de ruit vervangen worden.

Prijslijst voorruiten.

Prijslijst voorruiten


Bel voor info of afspraak telefoon: 088-0225459

NieuweVoorruit.nl
Handelsweg 4
6114 BR  Susteren


Voorruit vervangen

Het vervangen van een voorruit is een echte specialisatie en dient door vakmensen te gebeuren. Bij autoruitschade in Limburg staat onze dealer in Susteren garant voor vakkundige en professionele montage van alle autoruiten tegen een eerlijke prijs. Wij monteren altijd autoruiten van OEM-kwaliteit die wij rechtstreeks inkopen bij de grote autoruitfabrieken. Zo bent u zeker van een autoruit van A-kwaliteit gelijk aan de ruit die origineel in auto zat, met dezelfde specificatie voor bijvoorbeeld het bevestigen van de binnenspiegel, print voor 3e zonneklep midden boven, bevestiging van regen- en lichtsensor of zelfs een head-up-display.

Mobiele service

Onze dealer in Susteren beschikt tevens over een mobiele service dient voor montage bij u op het werk of aan huis. Van Venlo tot aan Maastricht staan zij voor u klaar voor herstel van uw autoruitschade.

Garantie

Wij werken enkel met ervaren en gecertificeerde vakmensen vakmensen en eerste klas OEM autoruiten van het merk Saint-Gobain Sekurit of Pilkington en zo krijgt bij ons ook gewoon levenslang garantie op de montage. Lees de reviews op onze website en wordt ook tevreden klant bij ons.

Terug naar de dealers