Voordelig nieuwe voorruit + vervangen in Utrecht

Bespaar honderden Euro's op de kosten van uw nieuwe voorruit vakkundig vervangen zonder verborgen kosten tegen een eerlijke prijs bij onze autoruitservice in Utrecht. Als allround autoruitservice staan wij bij autoruitschade garant voor vakkundige reparatie of vervanging van alle autoruiten en altijd tegen een eerlijke prijs. 

Alle prijzen op een rijtje!

Prijslijst voorruiten

Wij monteren A-kwaliteit autoruiten voordelig, vakkundig en snel.

De bekende autoruitbedrijven zijn helaas erg duur en rekenen hoge prijzen voor uw nieuwe autoruit. U betaalt hier mee aan dure franchise concepten, irritante radio- en tv-reclames of de zogenaamde "gratis" ruitenwissers. Niet bij ons!

Bij ons betaald u een eerlijke prijs voor uw nieuwe autoruit inclusief de vakkundige montage ervan.
Wij leveren en monteren autoruiten van A-kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij berekenen de prijs van uw nieuwe autoruiten op basis van onze inkoopprijs en de kosten van de montage ervan.
Uiteindelijk betaalt u bij ons de helft van de prijs die de grote autoruitbedrijven berekenen voor dezelfde ruit.

Ook de montage van uw nieuwe autoruit is bij ons in vertrouwde handen. Met ruim 20 jaar ervaring in autoglas weten wij hoe we vakkundig en snel autoruiten monteren en krijgt u ook levenslang garantie op de montage.

Mobiele service

Lukt het u even niet om onze vestiging bezoeken? Geen probleem! Dan komen wij gewoon bij u aan huis of op het werk. U betaalt een geringe vergoeding voor deze extra service.

Garantie

Wij werken met ervaren en gecertificeerde vakmensen vakmensen die A-kwaliteit OEM autoruiten van het merk Saint-Gobain Sekurit of Pilkington monteren en zo krijgt bij ons ook gewoon levenslang garantie op de montage.
Lees ook de reviews op onze website en wordt ook tevreden klant bij ons.

NieuweVoorruit.nl
Amsterdamsestraatweg 656
3555 HX Utrecht

Bel voor info of afspraak telefoon: 088-0225464

Terug naar de dealers