Voordelig nieuwe voorruit vervangen in Delft

Wij monteren voordelig een nieuwe voorruit voor een eerlijke prijs compleet met de kosten voor het vakkundig vervangen met onze mobiele autoruitservice in Delft. Wij verzorgen deze service vanuit ons filiaal in Den Haag zodat u slechts een geringe bijdrage betaalt hiervoor. Terwijl u gewoon door kunt gaan met uw bezigheden thuis of op het werk monteren wij vakkundig de nieuwe voorruit in uw auto.

Waarom zou u meer betalen? Bij de bekende merken betaalt u mee aan dure radio- en televisie reclames of zogenaamde gratis ruitenwissers. Niet bij ons! Bij ons betaalt u een eerlijke prijs voor de nieuwe voorruit van uw auto. Wij baseren prijs van uw nieuwe voorruit op de inkoopprijs die wij zelf betalen, natuurlijk met een normale winstopslag en een standaard voor de montagetarief. Overtuig u zelf en zoek de prijs van uw voorruit in onze prijslijst hieronder.

Prijslijst voorruiten. Alle prijzen op een rijtje!

prijslijst voorruiten

 

U kunt eenvoudig de prijs van uw nieuwe voorruit vinden op onze prijslijst.
Deze prijzen zijn inclusief vakkundige montage en BTW.

 

Kwaliteit voorruit.

Wij monteren wij altijd originele fabriekskwaliteit voorruiten. Deze autoruiten kopen wij rechtstreeks is bij de O.E.M. autoglasfabrikanten Pilkington, Saint-Gobain Sekurit, AGC en Guardian die autoruiten fabriceren voor de grote automerken. Deze voorruiten worden vervaardigd volgens dezelfde specificaties en productiestandaarden als de originele voorruit. Deze OEM-kwaliteit staat voor Original Equipment Manufacturer-kwaliteit. Er is dus nagenoeg geen verschil, behalve dat het logo van het automerk ontbreekt. 

Voorruit vervangen:

Door jarenlange ervaring van onze gecertificeerde autoruit monteurs kunnen wij kwaliteit en garantie bieden tegen een scherpe prijs. Wij vervangen uw voorruit vakkundig en snel tegen de laagste prijs in de markt met garantie op de montage.