Voorruit vervangen

Heeft een scheur in de voorruit van uw auto? Laat ons dan uw voorruit vervangen en bespaar honderden Euro's. Wij vervangen uw voorruit voordelig, vakkundig en snel. Waarom zou u meer betalen? Wij monteren een A-kwaliteit voorruit zonder verborgen kosten of verrassingen achteraf op diverse locaties in het land of aan huis.

Kosten voorruit vervangen

De kosten van een voorruit vervangen kunnen aardig oplopen, maar toch niet zo hoog als sommige bedrijven u berekenen. Via dure tv-reclames proberen ze u ook te laten geloven dat de voorruit van uw auto zo snel mogelijk moet laten vervangen. Maar u kunt best een aantal dagen doorrijden met een scheur in de voorruit, zolang het zicht niet belemmerd wordt.  Neem dus even de tijd om op uw gemak een keus te maken. Natuurlijk hopen wij dat u voor ons kiest, want wij bieden het beste prijs-kwaliteit alternatief. Lees de reviews aan de rechterkant op deze pagina verzorgt door Klantenvertellen en laat u overtuigen door automobilisten voor wie wij eerder een voorruit hebben vervangen.

Prijslijst voorruiten

Autoruit vervangen met laagsteprijsgarantie

Bij ons weet u vooraf waar u aan toe bent. U vindt de prijs van een nieuwe voorruit van bijna elk merk en type auto simpel en snel op onze website. De prijs is inclusief het vakkundig vervangen bij één van onze dealers. Deze dealers zijn erkende autoruitbedrijven met jaren ervaring. Staat uw ruit er (nog) niet bij? Stuur even een mail of bel 088-0225400

Wij garanderen u goedkoper te zijn bij een voorruit vervangen dan onze concurrenten. Mocht binnen 2 weken na aankoop van een door ons vervangen voorruit ergens anders toch voordeliger blijken te zijn dan betalen wij u het prijsverschil terug.

Bent u verzekerd tegen ruitschade?

Heeft u een scheur in de voorruit en bent u verzekerd tegen ruitschade? Laat dan uw autoruitschade herstellen bij één van onze dealers. De meeste autoruitspecialisten op onze site zijn aangesloten bij BOVAG of FOCWA en kunnen prima uw ruitschade afwikkelen met uw verzekeraar. U bent verzekerd tegen ruitschade als uw auto WA-extra of Allrisk verzekerd is. 

Zelf uw voorruit vervangen?

Wij willen u adviseren om dit niet te doen. Zo heeft u diverse speciale gereedschappen niet.
Om eerst de kapotte ruit te demonteren geen snijdraad met handvatten of trekmes om de voorruit los te snijden. Voor het plaatsen van de nieuwe voorruit heeft u vervolgens weer zuignappen nodig. De nieuwe ruit kun je natuurlijk gerust op een oude stapel banden leggen zodat deze geen schade op loopt. Dan komen er chemicaliën aan te pas om de voorruit en sponning te behandelen voor een goede hechting. Autoruitkit en kitspuit, en kitten maar.
Als alles weer in elkaar zit nog een uurtje wachten voordat de auto mag rijden en dan maar hopen dat de ruit niet lekt.
Dat wil je toch niet? Wij werken vakkundig en snel, met gebruik van de juiste materialen en met garantie op de montage. Ik zou wel weten wat ik zou kiezen.