Voordelig een nieuwe voorruit vervangen in Oss

Voordelig een nieuwe voorruit in de regio Den Bosch, Arnhem, Nijmegen kunt u bij onze autoruitservice in Oss terecht. Zo zijn wij tot 50% voordeliger als onze concurenten. Wij hebben de prijs van bijna alle voorruiten inclusief de kosten voor het vakkundig vervangen gewoon op onze site staan. Natuurlijk zijn wij gespecialiseerd in voorruiten maar hebben ervaring in alle autoruiten. Wij vervangen voor, zij- en achterruiten en zelfs dakruiten van panoramadaken of repareren een sterretje in uw voorruit, klaar terwijl u wacht. Wel verzoeken wij u vooraf telefonisch een akspraak te maken.

Nieuwe voorruit OssNieuweVoorruit.nl
Kantsingel 22 M
5349 AJ ;OSS

Bel voor info of afspraak telefoon: 088-0225446Voorruit vervangen

Wij vervangen uw voorrruit vakkundig en snel tegen de laagste prijs in de markt met levenslang garantie op de montage. Al onze autoruiten zijn van originele fabriekskwalitet met E-keur. Deze ruiten kopen wij rechtstreeks in bij OEM leveranciers zoals Pilkington, Saint Gobain-Sekurit of AGC welke ook fabriceren voor de autofabrikanten. Dit zijn dus ook de merken die u nu in uw auto kunt zien zitten

Alle prijzen op een rijtje!

Prijslijst voorruiten

Offerte opvragen

Staat de voorruit van uw auto er toch niet bij of heeft u een andere vraag? Dan kunt u eenvoudig een offerte bij ons opvragen of een e-mail sturen met uw vraag. Vul zoveel als mogenlijk de gevraagde informatie hierbij in en graag ook uw telefoonnummer. U kunt ons natuurlijk ook bellen met uw vraag. Houdt dan uw autogegevens bij de hand, wij vragen waarschijnlijk naat het merk, type en ook het bouwjaar van uw auto. Maar ook de carrasserievorm kan bepalend zijn of accessoires die op uw voorruit zitten zoals een binnenspiegel of een antenne.

Verzekerd tegen autoruitschade

U bent verzekerd tegen autoruitschade als uw auto WA-extra of All-Risk verzekerd is. In dat geval claimen wij de schade rechtstreeks bij uw verzekeringsmaatschappij en betaalt u het verlaagde eigen risico conform de polisvoorwaarden. 

 

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 28917030
Op onze diensten gelden de algemene voorwaarden.

Terug naar de dealers