Gratis voorruit vervangen

Als uw auto verzekerd is tegen autoruitschade kunnen wij gratis uw voorruit vervangen. U betaalt geen Eigen Risico bij vervanging van uw voorruit. De verdere afwikkeling van de ruitschade regelen wij direct met uw verzekering. Dit geldt voor alle standaard particuliere autopolissen bij de gerenommeerde verzekeraars met een maximaal Eigen Risico van € 150,00.

Maak nu een afspraak

Rechtstreekse schadeafwikkeling

Het is natuurlijk vervelend als u een steen tegen de voorruit heeft gehad, waardoor er een barst in uw voorruit is ontstaan. Maar met een beetje geluk bent u verzekerd tegen autoruitschade. Dit is het geval als uw auto WA-extra of All-Risk verzekerd is. Wij claimen uw ruitschade rechtstreeks bij uw verzekeraar zonder dat het u iets kost.

U betaalt geen Eigen Risico

Op de meeste autoverzekeringen geldt een maximaal Eigen Risico van € 150,00. Omdat een nieuwe voorruit bruto rond de € 500,00 inclusief montage kost kunnen wij u het Eigen Risico als korting geven. Uw verzekering vergoed ons dus circa € 350,00 waarvan wij u perfect een nieuwe voorruit kunnen leveren en monteren.

Behoudt uw No-Claim

Omdat u in de meeste gevallen niets kunt doen aan het ontstaan van een autoruitschade wordt de schade afgehandeld als een "No-blaim" schade door de verzekeringsmaatschappij. U heeft geen schuld aan uw ruitschade en zodoende gaat dus niet achteruit op uw no-claimkorting en ook uw verzekeringspremie blijft ongewijzigd.

Kies uw locatie

U vindt ons op diverse locaties of wij komen gratis naar u toe, waar ook in Nederland.

Mobiele service aan huis

Natuurlijk kunnen we ook gewoon een afspraak bij u aan huis of op het werk maken voor herstel van uw autoruitschade. Dit is geheel kosteloos. Kijk voor aanvullende informatie op onze pagina mobiele autoruitservice.

Bellen mag altijd

U mag ons bellen voor het melden van uw autoruitschade. Wij vragen u om uw verzekeringsgegevens bij de hand te houden.

Bel 088-0225400

Lees onze reviews

Bent u nieuwsgierig naar de ervaring die klanten bij ons hebben? Kijk dan op onze reviewpagina. De reviews op deze pagina worden bijgehouden door Klanten Vertellen voor ons en zijn 100% onafhankelijk.