Voordelig een nieuwe voorruit vervangen in Rotterdam

Bespaar honderden Euro's op de prijs van uw nieuwe voorruit of elke andere autoruit zoals zij- of achterruit compleet vervangen voor een eerlijke prijs tegen lage kosten in Rotterdam.

Wij monteren altijd autoruiten van OEM-kwaliteit voordelig, vakkundig en snel.

Alle prijzen op een rijtje!

Prijslijst voorruiten

De bekende autoruitbedrijven zijn helaas erg duur en rekenen hoge prijzen voor uw nieuwe autoruit. U betaalt hier mee aan irritante radio- en tv-reclames, dure franchise concepten of de zogenaamde "gratis" ruitenwissers. Niet bij ons!

Bij ons betaald u een eerlijke prijs voor uw nieuwe autoruit inclusief de vakkundige montage ervan.
Wij leveren en monteren autoruiten van A-kwaliteit voor een eerlijke prijs. Zo berekenen wij de prijs van uw nieuwe autoruit op basis van onze inkoopprijs en de kosten van de montage ervan.
Uiteindelijk betaalt u bij ons de helft van de prijs die de grote autoruitbedrijven berekenen voor dezelfde ruit.

Bel voor info of afspraak telefoon: 088-0225400

Ook het vervangen van uw nieuwe autoruit is bij ons in vertrouwde handen. Met ruim 20 jaar ervaring in autoglas weten wij hoe we vakkundig en snel autoruiten monteren en krijgt u ook levenslang garantie op de montage. 

Mobiele service

Lukt het u even niet om onze vestiging bezoeken? Geen probleem! Dan komen wij gewoon bij u aan huis of op het werk. U betaalt een geringe vergoeding voor deze extra service.

Garantie

Wij werken met ervaren en gecertificeerde vakmensen vakmensen die A-kwaliteit OEM autoruiten van het merk Saint-Gobain Sekurit of Pilkington monteren en zo krijgt bij ons ook gewoon levenslang garantie op de montage. 
Lees ook de reviews op onze website en wordt ook tevreden klant bij ons.

Terug naar de dealers