Voordelig een nieuwe voorruit in Eindhoven

Goedkoop een nieuwe voorruit vervangen bij u aan huis in Eindhoven? Onze autoruitspecialist staat voor u klaar. Zie de prijs op onze website. Bij ons betaalt u een eerlijke prijs en waarom zou u meer betalen?

Wat kost het vervangen van een voorruit?

De prijs van een nieuwe voorruit kan aardig oplopen. Vooral als u niet vergelijkt kan het gebeuren dat u veel teveel betaalt. Er bestaan grote prijsverschillen op de autoglasmarkt. Zo betaalt u de hoofdprijs als u een ruit laat vervangen door een merkdealer of een van de grote namen op de autoglasmarkt. Wij bieden u een nieuwe voorruit van originele fabriekskwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

Prijslijst voorruiten

Ben ik verzekerd tegen ruitschade?

U bent verzekerd tegen ruitschade als uw auto WA-extra of All-Risk verzekerd is. WA-extra wordt ook wel Beperkt Casco of Mini Casco genoemd. Wij kunnen uw ruitschade dan herstellen en rechtstreeks factureren aan uw verzekeraar. Wij hebben afspraken met bijna alle verzekeraars.

Afspraak maken

Maak simpel en snel een afspraak via onze afspraakmodule of bel onze collega in Eindhoven 06-29064846. Aan de hand van het kenteken van uw auto bepalen wij welke voorruit u nodig heeft en maken met u een passende afspraak.

Voorruit vervangen

Onze monteur komt op de afgespraken tijd bij u op locatie en vervangt vakkundig en met garantie de voorruit van uw auto. Het vervangen en vervolgens de droogtijd van de kit is circa anderhalf uur.

Afrekenen

Na de montage vraagt de monteur u voor de eindcontrole. U kunt dan persoonlijk kijken of de nieuwe voorruit netjes gemonteerd is. Bent u tevreden met het eindresultaat kunt u contant of via pin bij de monteur afrekenen. De factuur krijgt u vervolgens achteraf via de mail of post opgestuurd.

Vragen?

Voor vragen of informatie bel gerust. Wij staan voor u klaar.