Voordelig nieuwe voorruit vervangen in Zoetermeer

Bij autoruitschade monteren wij voordelig een nieuwe voorruit voor een eerlijke prijs compleet met de kosten voor het vervangen met onze mobiele autoruitservice in Zoetermeer. Wij verzorgen deze service vanuit ons filiaal in Den Haag zodat u slecht een geringe bijdrage betaalt hiervoor. Terwijl u gewoon door kunt gaan met uw bezigheden thuis of op het werk monteren wij vakkundig de nieuwe voorruit in uw auto.

Waarom zou u meer betalen? Bij de grote autoruit bedrijven betaalt u mee aan dure radio- en televisie reclames of zogenaamde gratis ruitenwissers. Niet bij ons! Bij ons betaalt u een eerlijke prijs voor de nieuwe voorruit van uw auto. Wij baseren onze prijs op de inkoopprijs die wij zelf betalen, natuurlijk met een normale winstopslag en een standaard tarief voor de montage. Overtuig u zelf en zoek de prijs van uw voorruit in onze openbare prijslijst hieronder.

Prijslijst voorruiten. Alle prijzen op een rijtje!

prijslijst voorruiten

 

U kunt eenvoudig de prijs van uw nieuwe voorruit vinden op onze prijslijst.
Deze prijzen zijn inclusief vakkundige montage en BTW.

 

Nieuwe voorruit.

Wij monteren wij altijd originele fabriekskwaliteit voorruiten. Deze autoruiten kopen wij rechtstreeks is bij de O.E.M. autoglasfabrikanten Pilkington, Saint-Gobain Sekurit, AGC en Guardian die autoruiten fabriceren voor de grote automerken.

Voorruiten worden door deze merken vervaardigd volgens dezelfde specificaties en productiestandaarden als de originele voorruit. Deze OEM-kwaliteit staat voor Original Equipment Manufacturer-kwaliteit. Er is dus nagenoeg geen verschil, behalve dat het logo van het automerk ontbreekt. 

Voorruit vervangen:

Door jarenlange ervaring en vakmanschap van onze gecertificeerde autoruit monteurs kunnen wij kwaliteit en garantie bieden tegen een scherpe prijs. Wij vervangen uw voorruit vakkundig en snel tegen de laagste prijs in de markt met levenslang garantie op de montage. Wij leveren en vervangen enkel autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM leveranciers.