Voordelig een nieuwe voorruit vervangen in Kampen

Bij autoruitschade monteren wij voordelig een nieuwe voorruit voor een eerlijke prijs compleet met de kosten voor het vervangen bij onze autoruitservice in Kampen. Waarom zou u meer betalen? Bij de grote autoruitbedrijven betaalt u mee aan dure reclame campagnes op radio en televisie, zogenaamde gratis ruitenwissers of dure huisvestingskosten. Bij ons krijgt u een zelfde voorruit ook vakkundig gemonteerd maar dan voor een veel lagere prijs.

Alle prijzen op een rijtje!

Prijslijst voorruiten

Wij berekenen de prijs van uw voorruit op basis van onze inkoopprijs en de kosten voor de montage ervan. Uiteindelijk betaalt u bij ons de doorgaans maar de helft van de prijs die de grote autoruitbedrijven berekenen voor precies dezelfde ruit.

Ook de montage van uw nieuwe autoruit is bij ons in vertrouwde handen. Met ruim 20 jaar ervaring in autoglas weten wij hoe we vakkundig en snel autoruiten monteren en krijgt u ook levenslang garantie op de montage. 

NieuweVoorruit.nl

Ambachtsstraat 5
8263 AJ KAMPEN

Bel voor info of afspraak telefoon: 088-0225480


Voorruit vervangen:

Wij vervangen uw voorrruit vakkundig en snel tegen de laagste prijs in de markt met levenslang garantie op de montage. Wij leveren en vervangen enkel autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM leveranciers.

Wij vervangen uw voorruit voordelig, vakkundig en snel tegen een voordelige prijs met garantie!

Terug naar de dealers