Sterretje in uw voorruit?

SterreparatieEen sterretje in de voorruit hoeft niet direct tot een scheur te leiden. Maar dit sterretje kan door diverse oorzaken uitgroeien tot een scheur in uw voorruit. We kennen inmiddels allemaal het beeld van een bevroren voorruit met een sterretje die door de verwarming direct doorscheurt. Maar andersom kan natuurlijk ook, zoals een door de zon verwarmde voorruit met steenslag die plotseling door de airco gekoeld wordt en scheurt.
Dit is eenvoudig te voorkomen. Wij repareren het sterretje in uw voorruit vakkundig terwijl u wacht. Dit kan bij één van de bij ons aangesloten dealers in het land. Om dit goed te doen hebben wij een halfuur tot een uur nodig. Dit is de tijd die onze reparatiehars nodig heeft om in de breuk te vloeien. Om deze reden verzoeken wij u eerst telefonisch een afspraak te maken zodat wij alle aandacht voor uw auto hebben. 

Laat daarom altijd een ster in uw voorruit repareren, dit spaart kosten en het milieu.

sterreparatie

Reparatie van het sterretje in uw voorruit wordt vergoed !

Het repareren van een sterretje in de voorruit wordt door de meeste verzekeringsmaatschappijen volledig vergoed zonder dat u een Eigen Risico hoeft te betalen. Uw auto dient dan WA-extra of All-Risk verzekerd te zijn.

Kosten sterreparatie

Bent u niet verzekerd voor ruitschade? Ook dan moet u weer bij NieuweVoorruit.nl zijn! Wij repareren het sterretje uw voorruit voor een tarief waar geen concurrent tegenop kan! Afhankelijk van het type ster in uw voorruit betaalt u € 44,00 voor 1 sterretje. Bij meerdere sterren in de voorruit betaalt u een combimatietarief.

Afspraak sterreparatie

Het snelste maakt u de afpraak telefonisch op 088-0225 400 of mailen mag ook.